maandag 17 januari 2022

De Renault Austral in drie teasers: dit weten we al (2022)

AUTOFANS
De Renault Austral in drie teasers: dit weten we al (2022)
Taal Nederlands De marketingafdeling van Renault heeft alweer een teaserplaatje van zijn aankomende SUV de wereld in gestuurd, waarop deze keer zijn silhouet te zien is. Reden genoeg om nog eens alles wat we al weten over de Austral op een rijtje te zetten.
Lees verder

Uitstelgedrag 2.0: lancering Tesla Cybertruck verplaatst naar 2023
Taal Nederlands Heb jij destijds een reservatie bij Tesla geplaatst voor een Cybertruck? Dan ben je dit nieuws waarschijnlijk moe als koude pap. De elektrische pick-up van Elon Musk wordt namelijk nog maar eens uitgesteld, waardoor de geschatte lanceringsdatum in 2023 komt te liggen.
Lees verder

Ook Renault wordt zuiver elektrisch vanaf 2030
Taal Nederlands Renault-CEO Luca de Meo heeft de elektrische ambities van het merk licht bijgesteld. Waar Renault eerder 90% EV's schatte te verkopen tegen 2030 moet dat nu 100% worden. Zo voegt het Franse merk zich bij de grote groep van constructeurs die binnenkort resoluut voor de stekker kiezen.
Lees verder

Vijf belangrijke automodellen die in 2022 een verjaardag vieren
Taal Nederlands Sommige autonamen hebben door de jaren heen een onsterfelijke status bereikt. Autofan of niet; iedereen kent ze en weet wel iemand die er eentje (gehad) heeft. Maar hoe oud zijn die namen eigenlijk? Deze bekende type-aanduidingen vieren in 2022 een verjaardag.
Lees verder

Dit waren de meest exclusieve automerken van 2021 (in België)
Taal Nederlands Vorig jaar werden er net geen 400.000 nieuwe auto's ingeschreven in België. En hoewel dat een serieuze kluit minder is dan de jaren voordien, blijven dat een hoop wagens natuurlijk. Desalniettemin zijn er enkele automerken in geslaagd om maar een handjevol auto's in te schrijven. Of om het mooier uit te drukken: dit waren de meest exclusieve automerken van 2021... in België!
Lees verder