dinsdag 18 januari 2022

Dit lees je in AutoWeek 3

AUTOWEEK
Dit lees je in AutoWeek 3
AutoWeek 3 ligt vanaf woensdag in de winkel of valt deze week op je deurmat. In dit nummer hebben we onder meer een vergelijkende test tussen de gloednieuwe Peugeot 308 en de Toyota Corolla, rijden we met de Bentley Flying Spur Hybrid en duiken we in de familiebanden van de Volvo XC40 Recharge en Polestar 2.
Lees verder

BYD's vernieuwde elektrische modellen voor Europa
Het Chinese Build Your Dreams (BYD) breidt zijn automobiele dromenrijk uit naar Europa. Het merkt komt onder meer met een elektrische versie van zijn Tang geheten SUV. Die Tang EV komt waarschijnlijk ook in gefacelifte vorm naar het Europese vasteland. AutoWeek kan je die vernieuwde versie al vanuit alle hoeken laten zien.
Lees verder

Fors meer occasions geïmporteerd in 2021
Er zijn het afgelopen jaar beduidend meer gebruikte auto's uit het buitenland gehaald dan een jaar eerder. Ook viel de import van occasions hoger uit dan in 2019.
Lees verder

Milan Roadster Convertible - Blits Bezit
Men neme een Cadillac Seville. Haal daar de achterportieren uit, zaag 'm door de helft, kort de wielbasis in met een kleine halve meter, leg een blok beton achter de voorstoelen om de rijkwaliteiten op te vijzelen en ziedaar: de Milan Roadster Convertible staat voor u klaar.
Lees verder

Red Bull-teambaas voorzichtig positief over nieuwe auto
Red Bull Racing kan bijna beginnen aan het opbouwen van de Formule 1-auto voor het nieuwe seizoen. Vooralsnog ziet er het er goed uit, vindt teambaas Christian Horner.
Lees verder