vrijdag 14 januari 2022

Dodge Challenger (2010) - In het Wild

AUTOWEEK
Dodge Challenger (2010) - In het Wild
Je moet van goeden huize komen of simpelweg veel geld over hebben voor rijplezier als je in Nederland een Amerikaanse muscle car voor de deur zet. De eigenaar van deze Dodge Challenger liet zich in ieder geval niet afschrikken door de kosten van autorijden in ons land.
Lees verder

Toyota GR GT3 Concept: toekomstige extremist
Toyota's autosportafdeling Toyota Gazoo Racing pakt uit met de GR GT3 Concept. Het bedrijf schotelt ons een wel heel heftig uitgedoste coupé voor die volgens zijn scheppers de wereld van de autosport 'duurzaam' moet maken.
Lees verder

Toyota GRMN Yaris is GR Yaris 2.0
Meer sportief Toyota-nieuws. Het merk trekt het doek van de GRMN Yaris, een tot 500 stuks gelimiteerde extra heftige versie van de GR Yaris! Er is helaas een flinke 'maar' aan verbonden.
Lees verder

Elektrische Subaru Solterra als STI
Ook Subaru pakt uit tijdens de Tokyo Auto Salon. Het merk presenteert er onder meer een met STI-lekkernijen overladen versie van de elektrische Solterra en parkeert ook een elektrische racer op de beursvloer.
Lees verder

Tesla Cybertruck weer uitgesteld: productie in 2023
Tesla heeft de productiestart van de veelbesproken Tesla Cybertruck weer uitgesteld. Dat is best opvallend, want aan concurrentie is inmiddels geen gebrek.
Lees verder