donderdag 20 januari 2022

Elektro-offensief en BMW nummer één in premium segment: BMW Group boekt sterke verkoop voor 2021

BMW GROUP
Elektro-offensief en BMW nummer één in premium segment: BMW Group boekt sterke verkoop voor 2021
De BMW Group rapporteerde vorig jaar een solide omzetgroei van 8,4 procent op jaarbasis +++ In totaal 2.521.525 BMW, MINI en Rolls-Royce voertuigen geleverd aan klanten wereldwijd +++ De BMW verkoop bereikte een nieuwe all-time high van 2.213.795 stuks (+9,1%), waardoor het merk #1 is in het wereldwijde premium segment. +++ De verkoop van volledig elektrische voertuigen verdubbelde in 2021.
Lees verder

BMW M GmbH start haar jubileumjaar met een nieuw recordverkoop.
Verkoopgroei zette zich voort in 2021 – BMW M GmbH was voor het derde jaar op rij de wereldwijde marktleider in het segment performance auto's en high-performance auto's – In het 50-jarig jubileumjaar staan nieuwe producten, verleidelijke special-edition modellen en de volgende fase in het elektro-offensief voor het merk centraal. Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.
Lees verder

BMW Motorrad onthult R 18 M en R 18 Aurora op de Verona Motor Bike Expo.
De exclusieve custom bikes werden ontwikkeld door twee beroemde Italiaanse customizers met ondersteuning van BMW Motorrad Italia en het dealernetwerk. Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.
Lees verder

De verkoopcijfers van de MINI Electric zijn bijna verdubbeld, in 2021 is de omzet van MINI met 3,3 procent gestegen.
Het Britse premium merk noteerde 302.144 nieuwe registraties wereldwijd en zag een gigantische toename in de vraag naar elektrische auto's. De volledig elektrische MINI Cooper SE is de best verkochte modelvariant. Bijna elke vierde MINI Countryman ging de weg op met een plug-in hybride aandrijflijn. Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.
Lees verder

In 2021 behaalt BMW Motorrad het beste verkoopresultaat in haar geschiedenis met een stijging van 14,8 procent.
Wereldwijd werden er 194.261 BMW motorfietsen en scooters geleverd aan klanten. Bijgaand het volledige Engelstalige persbericht.
Lees verder