dinsdag 11 januari 2022

Ferrari 812 Competizione kost zo'n 7 ton

AUTOWEEK
Ferrari 812 Competizione kost zo'n 7 ton
De oppermachtige Ferrari 812 Competizione en zijn open broertje 812 Competizione A zijn al lang en breed uitverkocht, maar nu weten we ook ongeveer wat de doorgesnoven 812's in Nederland gekost hebben.
Lees verder

Hyundai Ioniq 6: lage broer Ioniq 5
Hyundai en zustermerk Kia bereiden een stevig EV-offensief voor dat in de vorm van auto's als de Ioniq 5 en EV6 al vorm begint te krijgen. Hyundai geeft de vrij forse en hoekige Ioniq 5 in de vorm van de Ioniq 6 een lager, ronder maar minstens zo extravagant vormgegeven broertje. Het is die Hyundai Ioniq 6 die op deze spionageplaten weer in testkostuum is te zien.
Lees verder

Audi 80 (1991) - Liefhebber Gezocht
Bedenk je eens wanneer je nog een Audi 80 ziet en ongetwijfeld kom je tot de conclusie dat dat zelden tot vrijwel nooit meer gebeurt. De 80 is behoorlijk uitgestorven, kun je wel stellen. Deze is er echter nog en hij staat te koop!
Lees verder

Weblog: Weblog - AutoWeek is klaar voor het nieuwe F1-seizoen
Ik kan niet wachten tot het nieuwe Formule 1-seizoen van start gaat, en - zoals ik in de inleiding al zei - 'wij' kunnen niet wachten. Daarmee doel ik op de redactie van AutoWeek. Dit jaar zal je bij AutoWeek namelijk veel meer over de Formule 1 lezen en zien. Dat is niet nieuw voor ons. Al vanaf AutoWeek 1 uit 1990, ons eerste nummer ooit, schreven we over de autosport en de Formule 1. Enkele jaren later trad Jos Verstappen zelfs aan als columnist. We schakelden sindsdien wel eens terug, maar ...
Lees verder

Deze jaren 80-auto's danken we vooral aan import
In het overzicht van auto's uit de jaren 80 die nog meeste rondrijden viel al op dat de meest exotische modellen vooral later naar Nederland kwamen. In deze lijst zie je welk jaren 80-modellen het hoogste aandeel import hebben, dus exemplaren die eerder kilometers maakten met een buitenlands kenteken.
Lees verder