woensdag 12 januari 2022

Ford en Hymer starten samenwerking voor campers

AUTOWEEK
Ford en Hymer starten samenwerking voor campers
In het verleden bouwde Hymer onder meer campers op basis van Fords Transit. Dat gaat opnieuw gebeuren, want de Erwin Hymer Group en Ford tekenen een raamovereenkomst voor intensieve samenwerking.
Lees verder

Toyota Tundra als luxueuze gigant
Toyota komt met een extra weelderig aangeklede variant van zijn grootste pick-up: de Tundra. We maken digitaal kennis met de Tundra Capstone, een gigant die niet naar Nederland komt maar waar je je wel digitaal aan kunt verlekkeren.
Lees verder

BMW M5 wordt beresterke plug-in hybride
BMW heeft een nieuwe generatie van de 5-serie in de ontwikkelingskamers staan. Van die nieuwe F├╝nfer komt natuurlijk ook weer een heftige M5 en het is die beul van een sportsedan die we op deze spionagefoto's voor het eerst zien. Het belangrijkste nieuws: de M5 wordt een plug-in hybride.
Lees verder

Porsche leverde recordaantal van ruim 300.000 auto's af in 2021
Porsche heeft de vraag naar zijn modellen ondanks de coronapandemie en het daardoor in de kaart gespeelde chiptekort niet zien afnemen. Sterker nog, Porsche leverde in 2021 doodleuk meer auto's af dan het ooit eerder deed!
Lees verder

Officieel: BMW grootste premiummerk
BMW Group heeft zijn verkoopcijfers van 2021 vrijgegeven en neemt daarbij alle twijfel weg rond de vraag wel merk zich het grootste premiummerk van autoland mocht noemen. De titel gaat naar BMW.
Lees verder