woensdag 12 januari 2022

Forester-facelift: Subaru’s SUV onder het mes (2022)

AUTOFANS
Forester-facelift: Subaru's SUV onder het mes (2022)
Taal Nederlands De huidige Subaru Forester is alweer onder ons sinds 2018. Tijd voor een tussentijdse update dus, en daarbij gaan de Japanners verder dan een licht gewijzigde bumper en wat koetswerkkleuren. De Forester krijgt een compleet nieuwe neus en meer veiligheidsuitrusting.
Lees verder

Gaat Audi e-tron nog dit jaar Q8 e-tron heten?
Taal Nederlands Dat de Audi e-tron binnen een aantal jaar opgevolgd wordt door een elektrische Q8 weten we al langer dan vandaag, maar daarop lijken ze bij Audi niet te willen wachten om de 'Q8 e-tron'-naam te introduceren. Er doen namelijk geruchten de ronde over een nakende naamswijziging voor de Audi e-tron.
Lees verder

Gerucht: Gaat Audi e-tron nog dit jaar Q8 e-tron heten?
Taal Nederlands Dat de Audi e-tron binnen een aantal jaar opgevolgd wordt door een elektrische Q8 weten we al langer dan vandaag, maar daarop lijken ze bij Audi niet te willen wachten om de Q8 e-tron-naam te introduceren. Er doen namelijk geruchten de ronde over een nakende naamswijziging voor de Audi e-tron.
Lees verder

Mitsubishi Ralliart Concept: terug naar de roots?
Taal Nederlands Mitsubishi mag dan vrijwel dood en begraven zijn in Europa, elders is het merk nog springlevend. In eigen land, bijvoorbeeld, zullen de Japanners maar liefst zeven modellen presenteren op het Tokyo Auto Salon dat er later deze week plaatsvindt. Eén daarvan wordt deze Vision Ralliart Concept.
Lees verder

Hoop voor sedan en break: Volvo gaat ermee door
Taal Nederlands Als je denkt aan een break, dan moet één van de eerste beelden die je te binnen schiet toch een Volvo zijn? Als het van de CEO van het merk afhangt zal dat ook zo blijven, want Volvo houdt nog even vast aan de station- en sedanvormen. Sterker nog: ze willen hun S- en V-modellen nog aantrekkelijker maken.
Lees verder