donderdag 13 januari 2022

Gek of geniaal: Tesla-tuner biedt ronde versie van Yoke-stuur aan

AUTOFANS
Gek of geniaal: Tesla-tuner biedt ronde versie van Yoke-stuur aan
Taal Nederlands Tesla is niet vies van een ongebruikelijk accessoire, maar wanneer ze hun 'halve' Yoke-stuur voorstelden zijn ze misschien toch iets te ver gegaan. Zo ver zelfs dat een Tesla-tuner nu een ronde versie van de Yoke op de markt brengt… Die op zich een afgesneden versie wou zijn van een rond stuur.
Lees verder

Citroën C5 Aircross krijgt statige facelift (2022)
Taal Nederlands Na een carrière van inmiddels vier jaar trakteert Citroën zijn grootste SUV op een tussentijdse update. Geen extra Airbumps of sterkere nadruk op elektrificatie voor de C5 Aircross, wel een verrassend serieus ontwerp en beproefde technologie.
Lees verder

Verkooprecords luxemerken: ook Bentley, Porsche en Lamborghini scoorden in 2021
Taal Nederlands Terwijl er dit jaar heel wat markten op slot gingen en fabrieken tot stilstand kwamen lijkt toch het ene na het andere merk met verkooprecords uit te pakken. Vooral de hogere regionen van de sector doen het opvallend goed. Na Rolls-Royce melden bijvoorbeeld ook Bentley, Lamborgjini en Porsche topcijfers.
Lees verder

Fiat trakteert 500X op nieuwe snuit (2022)
Taal Nederlands Fiat verzekert zijn 500X alweer van een paar extra levensjaren. De crossover-SUV gaat namelijk wat dichter tegen de gloednieuwe 500e aanleunen dankzij een nieuw frontje en mag meegenieten van een maatschappelijk relevant uitrustingsniveau.
Lees verder

Wordt volgende BMW M5 een plug-inhybride?
Taal Nederlands Nu de nieuwe generatie van BMW's 5 Reeks steeds dichterbij komt beginnen ook de eerste geruchten rond de volgende M5 door te sijpelen. Die zijn voor de puristen niet mals, want als we verschillende bronnen mogen geloven wordt dat een stekkerhybride.
Lees verder