maandag 17 januari 2022

Grijs populairste lakkleur in Europa

AUTOWEEK
Grijs populairste lakkleur in Europa
Je zou denken dat een auto met een kek kleurtje tijdens de coronapandemie voor net dat extra beetje levensvreugde zorgt, maar slechts weinigen durven het aan een nieuwe auto in een sprankelende kleur te bestellen. Dat blijkt uit een jaarlijks terugkerend onderzoek van lakproducent Axalta.
Lees verder

Enorm aantal boetes voor negeren rood kruis
Er zijn in 2021 fors meer boetes uitgedeeld voor het negeren van een rood kruis. Dat schrijft NOS op basis van informatie van Rijkswaterstaat.
Lees verder

In detail: nieuwe Kia Niro
Kia geeft meer informatie vrij over de splinternieuwe Niro. We weten nu onder meer hoe groot de auto is én hebben de technische specificaties van de Kia Niro Hybrid te pakken.
Lees verder

Officieel: de nieuwe Ford Mondeo
Hoe Ford de Mondeo in Europa gaat vervangen is nog niet helemaal duidelijk. Wél is glashelder in welke vorm de Mondeo in China blijft bestaan. We maken kennis met de geheel nieuwe vijfde generatie van Ford's inmiddels 30 jaar oude model.
Lees verder

Citroën BX (1989) - Liefhebber Gezocht
Een auto hoeft echt niet vlekkeloos, een topuitvoering of uiterst zeldzaam te zijn om een plek in deze rubriek te verdienen. Deze Citroën BX schuiven we om andere redenen naar voren.
Lees verder