vrijdag 21 januari 2022

Jeep Renegade en Compass krijgen nieuwe e-Hybrid-versies (2022)

AUTOFANS
Jeep Renegade en Compass krijgen nieuwe e-Hybrid-versies (2022)
Taal Nederlands Jeep voegt een nieuwe ge√ęlektrificeerde aandrijflijn aan zijn gamma toe. De Renegade en Compass zijn voortaan namelijk te bestellen als e-Hybrid, en die doen het in tegenstelling tot de 4xe-versies zonder stekkerpoort in de flank.
Lees verder

Nieuwe Toyota Land Cruiser kopen? Dat is dan 4 jaar wachten op levering!
Taal Nederlands Dat levertijden bij sommige automerken door het wereldwijde chiptekort hallucinante vormen aanneemt is een publiek geheim. De vorig jaar gelanceerde nieuwe generatie Toyota Land Cruiser blijkt wereldwijd echter de koning der levertermijnen te worden. Toyota laat in een officieel statement weten dat wachttijden kunnen oplopen tot... 4 jaar!
Lees verder

Gerucht: Volkswagen neemt elektrische e-Up! terug in productie
Taal Nederlands Na een adempauze van iets meer dan een jaartje zou Volkswagen overwegen om zijn e-Up! terug op de markt te brengen. Zo zou de zuiver elektrische versie van de Up! weerwerk moeten bieden tegen een steeds groeiende concurrentie van budget-EV's.
Lees verder

Duitsland not amused: Bugatti Chiron rijdt 417 km/u op Autobahn
Taal Nederlands In Duitsland is er ophef ontstaan over de dolle rit van een Tsjechische zakenman in zijn Bugatti Chiron. De miljonair trok er namelijk naar de Autobahn om de topsnelheid van zijn hypercar te proberen halen. Hoewel er daar geen snelheidslimiet geldt tikt de Duitse overheid hem nu toch op de vingers.
Lees verder

Namiddagbreak: Acura lanceert kortfilm in animestijl om "Type S" te eren
Taal Nederlands Acura, Honda's luxedivisie, heeft op haar Youtubekanaal een ongeveer vier minuten durende kortfilm in animestijl gelanceerd om hulde te brengen aan de Type S-derivaten van haar producten. Even zin in een break? Dan is dit het ideale vertier!
Lees verder