zaterdag 22 januari 2022

Lamborghini Urus – Back to Basics

AUTOWEEK
Lamborghini Urus – Back to Basics
Vorige week presenteerden we op deze plek de Volkswagen Taigo, de goedkoopste en kleinste SUV-Coupé van het Volkswagen-gamma. Vandaag bezoeken we de andere kant van het aanbod, maar uiteraard wel in basisvorm.
Lees verder

Op zoek naar een 4x4 voor 5 mille
Het mag dan winter zijn, maar waar blijft de sneeuw? Voor de een code zwart, voor de andere een periode om naar uit te kijken, vooral als je gezegend bent met een vierwielaandrijver. Wat voor winterbak kun je op de kop tikken voor maximaal €5.000?
Lees verder

Niemand in Nederland heeft zulke bijzondere Mazda's als Kees Hoebeke
Met de Mazda MX-30 hebben we een vreemde eend in onze duurtestbijt. Niet alleen is het de eerste elektrische auto van een merk dat lange tijd de transitie leek te verloochenen, met zijn typische silhouet en suicide doors is het ook uiterlijk een bijzonder ding. En wie van bijzondere Mazda's houdt, moet bij Kees Hoebeke uit Rilland zijn. De laatste rit als duurtester voert onze MX-30 naar het walhalla voor Mazda-liefhebbers.
Lees verder

Zo ver komt de Mini Electric in de praktijk
De Mini Electric is goed voor een derde van alle verkopen van de driedeurs-Mini. Maar hoe ver kom je eigenlijk met een volledig opgeladen Mini Electric? We hebben de auto diverse keren getest, onder verschillende omstandigheden en dat levert een goed beeld op van hoe ver je komt op een acculading. Hierbij kijken we niet alleen naar de prestaties van de auto in de diverse tests van ons maar ook naar de reviews van berijders.
Lees verder

Mercedes-AMG SL 63 - Eerste rijtest
Mercedes-Benz grijpt bij de nieuwe SL terug op de hoogtijdagen van de elegante tweezitter. Of althans: AMG deed dat, want de SL is de eerste auto die door AMG werd ontwikkeld.
Lees verder