vrijdag 28 januari 2022

Mazda CX-5 - Facelift Friday

AUTOWEEK
Mazda CX-5 - Facelift Friday
Een moderne Mazda in Facelift Friday, dat zien we niet zo vaak. Mazda houdt immers meer van subtiele modeljaarupdates dan van rigoureuze facelifts, maar bij de CX-5 kunnen we daar nu toch wel van spreken.
Lees verder

Alpine GT X-Over: elektrische cross-over komt in 2025
Alpine komt de komende jaren met drie nieuwe volledig elektrische modellen. Eén daarvan gaat GT X-Over heten, zo maakt het Franse sportautomerk bekend. In 2025 begint de productie. Een jaar later komt de elektrische A110.
Lees verder

Bejaarde man gesnapt: rijdt al 72 jaar zonder rijbewijs
Sommige mensen hebben het geluk wel heel erg aan hun zijde, al kan datzelfde van verstand in dit geval niet gezegd worden. In het Verenigd Koninkrijk is een 84-jarige man tegen de lamp gelopen die al vanaf zijn twaalfde zonder rijbewijs en verzekering autorijdt.
Lees verder

Waarom de Polestar 2 een echte Volvo is - Reportage Volvo XC40-Polestar 2
De Polestar 2 en de Volvo XC40 P8 zijn ooit gepresenteerd als Volvo Concept 40.2 en 40.1. Beide hadden samen de 40-serie moeten vormen. Het liep echter anders, want de 40.2 werd een model van Volvo-zustermerk Polestar. Het verklaart wel waarom de auto's zo ontzettend veel techniek delen.
Lees verder

Suzuki SC100 - Liefhebber Gezocht
Misschien herken je wel dat je een soort verliefdheid kunt ontwikkelen voor een auto omdat het eigenlijk een heel gek ding is. Dat gebeurt mogelijk ook bij deze Suzuki SC100, die op zoek is naar een nieuw baasje.
Lees verder