maandag 31 januari 2022

Mercedes-AMG C63 Cabrio laat zich zien

AUTOWEEK
Mercedes-AMG C63 Cabrio laat zich zien
Afgelopen zomer werd duidelijk dat er op basis van de nieuwe Mercedes-Benz C-klasse ook weer een cabriolet verwacht mag worden. Die krijgt ook de AMG-behandeling, zo wordt duidelijk uit deze nieuwe spionagefoto's.
Lees verder

Mazda 2 Hybrid heeft een prijs
Mazda breidt het aanbod uit met de 2 Hybrid, een auto die we natuurlijk al kennen als de Toyota Yaris Hybrid. Hij komt naast de wel echt van Mazda afkomstige 2 in de showroom. Nu weten we hoeveel-ie moet kosten.
Lees verder

Nieuwe Range Rover: alle prijzen
Land Rover maakt alle prijzen van de vernieuwde Range Rover bekend.
Lees verder

Jeep 'Commander' op Europese bodem
Jeep onthulde eind 2021 de Commander: een zevenzitter met drie zitrijen die in het gamma dient als extra praktische broer van de Compass. De Commander was in eerste instantie niet voor de Europese markt bestemd, maar recente spionagefoto's laten het model toch op Europese bodem zien.
Lees verder

Consumentenbond kritisch op prijzen bij laadpalen: 'Ondoorgrondelijk'
De prijs voor het opladen van een EV bij een openbare laadpaal is van tevoren vaak onduidelijk. Dat stelt de Consumentenbond. Volgens de belangenorganisatie verschillen de prijzen daarbij per gebruikte tankpas of app en zijn de tarieven vaak niet inzichtelijk, wat alles nog eens extra verwarrend zou maken.
Lees verder