maandag 17 januari 2022

Mercedes-Benz E-klasse - Blik to the Future

AUTOWEEK
Mercedes-Benz E-klasse - Blik to the Future
De huidige Mercedes-Benz E-klasse kreeg vorig jaar een stevige facelift en past qua uiterlijk weer perfect tussen de versere C-klasse en S-klasse. Onderhuids is hij echter veel ouder dan die andere twee modellen en dat blijft zo. Maar in 2023 verschijnt de nieuwe E.
Lees verder

Al meer dan 100 jaar zoeken naar alternatief benzine
Technici streven naarstig naar alternatieven voor benzine en dieselolie, waarbij ze vooral kijken naar biobrandstoffen: ethanol en plantaardige diesel. Die zoektocht is niets nieuws, integendeel: die is al meer dan honderd jaar aan de gang. Afhankelijk van het aanbod hebben auto's op gas, stroom, petroleum, kolen, hout en zelfs turf gelopen.
Lees verder

Zo ver komt de Peugeot e-2008 in de praktijk
De elektrische versie van de Peugeot 2008, de e-2008, is sinds de zomer van 2020 op de markt. Bij AutoWeek hebben we hem diverse keren, onder diverse omstandigheden getest. Daarnaast zijn er ook de nodige gebruikerservaringen in de reviewsectie op deze site. De hoogste tijd dus om het antwoord te geven op de vraag: hoe ver komt de Peugeot e-2008 in de praktijk?
Lees verder

Porsche Cayenne als Platinum Edition
Porsche hijst de Cayenne in een speciale Platinum Edition-verpakking. Hoeveel de Cayenne Platinum Edition middels een stel duistere platen in een minstens zo duistere kleurstelling wordt voorgesteld, is de SUV toch echt ook in andere kleuren beschikbaar.
Lees verder

Alfa Romeo Tonale: nieuwe SUV bijna klaar
Aan karakter geen gebrek bij Alfa Romeo, maar naar een fatsoenlijke opvolger van de Giulietta kun je echter zoeken tot je een ons weegt. Lang hoeft Alfa Romeo het echter niet meer zonder model onder de Giulia te hoeven doen. Op deze kakelverse set spionageplaten zie je namelijk de Tonale, een nieuwe SUV die al snel wordt onthuld.
Lees verder