woensdag 19 januari 2022

Morgan Plus 4 LM62 is toppunt van nostalgie (2022)

AUTOFANS
Morgan Plus 4 LM62 is toppunt van nostalgie (2022)
Taal Nederlands Kan een Morgan nog nostalgischer? Jawel: ter ere van de 60ste verjaardag van Morgans overwinning in de 24 Uur van Le Mans steken ze hun nieuwe Plus 4 in een toepasselijk retro-jasje en voorzien ze hem — voor het eerst — van een hardtop.
Lees verder

MG meldt monstergroei in het voorbije jaar
Taal Nederlands Zij die al jaren beweren dat de Chinezen eraan komen krijgen bij deze gelijk. MG, sinds 2006 in Oosterse handen, kondigt namelijk een flinke groei van zijn Europese marktaandeel aan. Gedurende het gezegende jaar 2021 zag de constructeur zijn verkopen er maar liefst verdrievoudigen.
Lees verder

Laden als de wind: Engie onthult eerste snellaadstation op windenergie
Taal Nederlands Maak jij je soms zorgen over de herkomst van de stroom die een lader in je elektrische auto pompt? Dan kan je nu in de haven van Gent gaan opladen, want daar staat de eerste snellader van ons land die zijn stroom rechtstreeks uit de aanpalende windmolens haalt.
Lees verder

Officieel: Porsche Taycan Sport Turismo komt in 5 smaken (2022)
Taal Nederlands Porsche's derde lid van de Taycan-familie, de Sport Turismo, wordt volgende maand gelanceerd en komt er meteen in 5 smaken. Van sensibele 4S tot van de pot gerukte Turbo S met 761 pk. Is de Taycan Sport Turismo daarmee de meest begeerlijke van allemaal?
Lees verder

BMW: einde voor V12, nieuw begin voor zes- en achtcilinder
Taal Nederlands Triest nieuws uit het BMW-kamp: na een carrière van 35 jaar schrapt de constructeur de V12 uit zijn wereldwijde aanbod. Vrees echter niet, verbrandingsfanaten, want de peetvader van de Reihensechszylinder werkt achter de schermen aan een nieuwe generatie thermische motoren.
Lees verder