dinsdag 11 januari 2022

Nieuwe soundscapes voor puur elektrisch rijplezier: BMW IconicSounds Electric.

BMW GROUP
Nieuwe soundscapes voor puur elektrisch rijplezier: BMW IconicSounds Electric.
BMW presenteert aandrijfsysteemgeluiden uit de samenwerking met componist en Academy Award-winnaar Hans Zimmer +++ Individueel configureerbare soundscapes zijn fundamenteel voor het karakter van een voertuig en voor het creëren van een emotioneel aantrekkelijke rijervaring +++ Première in BMW i4 en BMW iX +++ Specifiek auditieve karakter voor BMW M modellen +++ Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.
Lees verder

De BMW iX Flow met E Ink: Magische kleurverandering van het exterieur.
+++ Wereldpremière op CES 2022 +++ Carrosserie met echte kleurverandering dankzij elektroforetische technologie +++ Biedt potentieel voor toekomstige interieur- en exterieurtoepassingen +++ Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.
Lees verder

BMW Group op de Consumer Electronics Show (CES) 2022 in Las Vegas.
+++ Wereldpremière van de BMW iX M60 +++ Preview van in-car entertainment van de toekomst +++ Nieuwe My Modes: BMW brengt als eerste Digital Art in voertuigen +++ BMW iX Flow met E Ink: Magische kleurverandering van exterieur +++ Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.
Lees verder

BMW versterkt officiële virtuele autosportcompetities op online platform KNAF Digital.
KNAF Digital biedt iedereen de gelegenheid deel te nemen aan gereguleerde virtuele races en rally's. Daarmee zorgt dit online platform voor de allerlaagste instapdrempel richting georganiseerde autosport. BMW Group Nederland stapt in als cupsponsor bij de twee competities die deze winter worden gehouden op KNAF Digital, dat is opgezet door de KNAF en gaming agency eMense met steun van NOC*NSF.
Lees verder

Veiliger verkeer dankzij Safe Drive Zones pilot van BMW en Rotterdam.
Onderzoek naar gedragsverandering door in-car notificaties +++ onderdeel van unieke samenwerking tussen BMW en de stad +++ vooruitlopend op invoer lagere maximumsnelheid en ISA in Nederland.
Lees verder