woensdag 26 januari 2022

Officieel: BMW 8 Reeks gaat aan de facelift (2022)

AUTOFANS
Officieel: BMW 8 Reeks gaat aan de facelift (2022)
Taal Nederlands De BMW 8 Reeks gaat alweer een aantal jaren mee en hoewel je dat er nog niet aan ziet, vond BMW het tijd voor een update.
Lees verder

Eerste elektrische Lamborghini wordt – jawel – een crossover
Taal Nederlands Lamborghini heeft wat meer in zijn elektrificatiekaarten laten kijken. Daaruit blijkt dat 2023 het laatste jaar wordt waarin de constructeur auto's met enkel verbrandingsmotoren aanbiedt, en er in 2028 een heuse Lambo-EV aankomt.
Lees verder

Plezante plug-ins: zeven sportieve stekkerhybrides
Taal Nederlands Nu er steeds meer stekkers in het straatbeeld opduiken wordt het aanbod aan plug-inhybrides ook met de dag diverser. Zo wordt naast de ecologische voetafdruk tegenwoordig ook vaak aan een sportieve rijindruk gedacht. Deze zeven stekkerhybrides willen dat waarmaken.
Lees verder

Teaser 4: Renault Austral laat in interieur kijken
Taal Nederlands De plaagplaatjes van de Austral blijven maar komen. In een nieuwe reeks teaserafbeeldingen laat Renault een aantal schetsen van het interieur van zijn nieuwe SUV zien, en dat komt ons enigszins bekend voor.
Lees verder

Bentley bevestigt: elektrisch model komt in 2025
Taal Nederlands Groot nieuws bij Bentley, want ze maken hun plannen voor een eerste elektrische auto concreet. Zo gooit de constructeur een kleine 3 miljard euro tegen zijn EV aan, die in 2025 het levenslicht moet zien.
Lees verder