woensdag 26 januari 2022

Opgeladen en geëlektrificeerd: de klassieke Mini gaat de toekomst in.

BMW GROUP
Opgeladen en geëlektrificeerd: de klassieke Mini gaat de toekomst in.
Vanuit een toegewijd team bij MINI Plant Oxford, wordt duurzaam rijplezier nu gecreëerd in een klassieke auto. Een elektromotor voor de originele Mini combineert traditie met baanbrekende technologie - allemaal in de geest van circulaire economie. Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.
Lees verder

BMW modelupdates met ingang voorjaar 2022.
Extra rijopties voor de nieuwe BMW 2 Serie Coupé, de nieuwe BMW 2 Serie Active Tourer en de nieuwe BMW 4 Serie Gran Coupé - Première van de nieuwe Parking Assistant Professional in de BMW iX - MyBMW App met nieuwe functies voor modellen met geëlektrificeerde aandrijving - Uitgebreide keuze in afwerkingen en lichtmetalen wielen voor de BMW i4, de nieuwe BMW 4 Serie Gran Coupé, de BMW M5 en de BMW iX - Extra rijhulpsystemen beschikbaar voor de nieuwe BMW 2 ...
Lees verder

Sportiviteit en exclusiviteit komen samen: de nieuwe BMW X2 GoldPlay Edition.
Het kenmerkende en onderscheidende design van de BMW X2 is een directe verwijzing naar de dynamische rijeigenschappen van deze Sports Activity Coupé. De nieuwe BMW X2 GoldPlay Edition versterkt de sportieve uitstraling met opvallende accenten en creëert een interieursfeer die het rijplezier verhoogt dankzij gewilde uitrustingen en exclusieve interieurdetails.
Lees verder

De nieuwe BMW 8 Serie Coupé, BMW 8 Serie Cabrio en BMW 8 Serie Gran Coupé.
Met onder meer opvallende aanpassingen aan het exterieur- en interieurdesign heeft BMW zijn luxe sportauto's op talrijke punten verder ontwikkeld. Meer dan ooit belichaamt de BMW 8 Serie de passie voor inspirerende prestaties en exclusieve stijl.
Lees verder

De nieuwe BMW M8 Competition Coupé, BMW M8 Competition Cabrio en BMW M8 Competition Gran Coupé.
De BMW M8 Competition Coupé, de BMW M8 Competition Cabriolet en de BMW M8 Competition Gran Coupé worden gekenmerkt door uitstekende prestaties, fascinerende luxe en een zelfverzekerde uitstraling. In het voorjaar van 2022 zal BMW M GmbH het profiel van zijn krachtige sportwagens in het luxesegment aanscherpen door middel van gerichte ontwerpwijzigingen en geoptimaliseerde werking.
Lees verder