maandag 17 januari 2022

Peugeot Rifter en Traveller alleen EVs

AUTOZINE
Peugeot Rifter en Traveller alleen EVs
Peugeot versnelt de elektrificatie van zijn modellenaanbod. Vanaf januari 2022 zijn de RIFTER en de TRAVELLER/EXPERT Combi alleen nog leverbaar met volledig elektrische aandrijving.
Lees verder

Citroen C5 Aircross aangepast voor 2022
De Citroen C5 Aircross is aangepast voor modeljaar 2022. Dat komt vooral tot uiting in de vernieuwde voorzijde. De vernieuwde Citro?n C5 Aircross SUV introduceert een nieuwe designtaal en oogt daarmee groter en imposanter. Rondingen maken plaats voor meer gestructureerde lijnen. Met de facelift krijgt de voorzijde een meer verticale en moderne vormgeving, die niet alleen imposant oogt, maar ook veiligheid uitstraalt. De strakke lijnen en de verticale indeling maken de voorzijde van de C5 Aircross SUV visueel breder, waardoor het model zelfverzekerder overkomt.
Lees verder

Toyota GAZOO Racing onthult GR GT3
Toyota GAZOO Racing (TGR) gaat zich intensiever inzetten om de autosportambities- en activiteiten van klanten te versnellen. Een resultaat hiervan is de GR GT3 Concept, een voorbode van een raceauto die ontwikkeld wordt voor deelname aan de raceklasse GT3 die ook toegankelijk is voor klanten. De GR GT3 Concept is onthuld op de Tokyo Auto Salon 2022, samen met de GRMN Yaris en GR Sport Concept van de al aangekondigde batterij-elektrische Toyota bZ4X.
Lees verder

Autotest: Toyota GR Yaris
Een gewone Toyota Yaris heeft vijf deuren, vijf zitplaatsen en een prijskaartje van zo'n 20.000 euro. Er is echter een Yaris die het moet stellen met twee deuren minder, een onbruikbare achterbank en een prijskaartje dat ruim het dubbele vermeldt. Daarmee is die speciale versie zelfs duurder dan de meest luxe of sportieve auto in het compacte segment. En toch is de "GR Yaris" nu al uitverkocht. Wat maakt de "GR" zo bijzonder?
Lees verder

Porsche Cayenne als Platinum Edition
Porsche lanceert op basis van een aantal Cayenne-uitvoeringen de nieuwe Platinum Edition. De speciale serie van de SUV onderscheidt zich door subtiele designkenmerken in platina zijdeglans en een extra uitgebreide standaarduitrusting. De Platinum Edition is verkrijgbaar als Cayenne, Cayenne E-Hybrid en Cayenne S, en zowel als SUV als als Coup?.
Lees verder