maandag 10 januari 2022

Populairste auto’s van 2021: goud voor Citroën, eer voor Tesla

AUTOFANS
Populairste auto's van 2021: goud voor Citroën, eer voor Tesla
Taal Nederlands 2021 was een stormachtig jaar voor de autosector, maar elke jaargang heeft zijn beste leerlingen. We kijken de inschrijvingscijfers van vorig jaar in op zoek naar de populairste modellen en nemen ook even de elektrische evolutie onder de loep.
Lees verder

Bestverkochte auto's van 2021: goud voor Citroën, eer voor Tesla
Taal Nederlands 2021 was een stormachtig jaar voor de autosector, maar elke jaargang heeft zijn beste leerlingen. We kijken de verkoopcijfers van vorig jaar in op zoek naar de bestverkochte modellen en nemen ook even de elektrische evolutie onder de loep.
Lees verder

Zoals verwacht: Peugeot Rifter en Opel Combo Life voortaan enkel elektrisch (2022)
Taal Nederlands Deze ochtend liet Citroën nog weten dat het per direct de Berlingo enkel nog maar zal verkopen in België in zijn 100% elektrische variant. Nu volgen concerngenoten Peugeot en Opel eveneens met de Rifter en Combo Life.
Lees verder

ALD en leaseplan fuseren om van autobezit verleden tijd te maken
Taal Nederlands Twee grootmachten in de leasingwereld slaan de handen in elkaar om de wereld klaar te stomen voor elektromobiliteit en autoverhuur in plaats van -bezit. De overname van Leaseplan door ALD Automotive zorgt er voor dat het daaruit ontstane NewALD het grootste leasingbedrijf ter wereld wordt.
Lees verder

Vaarwel sedan: Volkswagen Passat enkel nog als Variant verkrijgbaar (2022)
Taal Nederlands De Volkswagen Passat sedan is niet meer. Na een roemrijke carrière van bijna vier decennia verdwijnt de lage Passat voorgoed uit het gamma. De break blijft wel nog verkrijgbaar en wordt volgend jaar zelfs getrakteerd op een nieuwe generatie.
Lees verder