maandag 24 januari 2022

Porsche viert 50 jaar Design

AUTOZINE
Porsche viert 50 jaar Design
Porsche viert 50 jaar Porsche Design met twee bijzondere autos. Beide collectors items zijn uitgevoerd in de unieke, zwarte kleurencombinaties die doen denken aan de Chronograph I, in 1972 ontworpen door professor Ferdinand Alexander Porsche. De nieuwe Porsche 911 Edition 50 Years Porsche Design en de historische, door Porsche Classic gerestaureerde 911 S 2.4 Targa uit het oprichtingsjaar van de ontwerpstudio, maken hun debuut tijdens een speciale tentoonstelling in het Porsche Museum. De collectie bevat ook de unieke Chronograph 1 - 1972 Limited Edition.
Lees verder

Lexus is betrouwbaarste automerk
Lexus komt als betrouwbaarste automerk naar voren in een grootschalig onderzoek van de Belgische consumentenorganisatie Test Aankoop. Ook in de twee vorige edities (2020 en 2018) won Lexus het consumentenonderzoek. Voor het onderzoek is aan auto-eigenaren in vijf landen (Belgi?, Frankrijk, Itali?, Spanje en Portugal) gevraagd wat de afgelopen jaren aan hun auto mankeerde. Test Aankoop kreeg antwoord van 60.000 auto-eigenaren.
Lees verder

Mercedes-Benz werkt samen met Luminar
Mercedes-Benz en Luminar Technologies, Inc., een techbedrijf in de automotive sector, hebben een partnership aangekondigd om toekomstige technologie?n voor hooggeautomatiseerd rijden te ontwikkelen. Een centraal onderdeel van de samenwerking is optimale toegang tot nieuwe technologie?n en wereldwijde competenties.
Lees verder

Autotest: Volkswagen Taigo
Zogenaamde "premium"-merken doen het al jaren: exclusieve versies van SUV's uitbrengen met de daklijn van een coupé. Zo onderscheiden ze zich van de massa en wordt een functionele auto aantrekkelijker. Volkswagen introduceert nu een coupé-versie van een compacte SUV: de Taigo. De grote vraag is: rijdt de Taigo ook anders dan de bestaande compacte modellen van Volkswagen?
Lees verder

Nissan introduceert JUKE Kiiro
Voor de introductie van de JUKE Kiiro is Nissan een samenwerking aangegaan met Warner Bros. Met de Kiiro, het Japanse woord voor geel, introduceert Nissan een speciale uitvoering van de JUKE in de nieuwe carrosseriekleur Ceramic Grey. Deze kleur wordt gecombineerd met sierlijsten in een unieke, heldere, citroengele kleur aan de onderzijde van de bumpers en portieren. Deze kleurrijke accenten geven de Nissan JUKE Kiiro een extra dynamisch en uitdagend uiterlijk. Andere blikvanger is de aluminium afwerking langs de rand van de voorspoiler.
Lees verder