dinsdag 11 januari 2022

Renault Laguna Estate 2.0 dCi GT – 2008 – 503.410 km - Klokje Rond

AUTOWEEK
Renault Laguna Estate 2.0 dCi GT – 2008 – 503.410 km - Klokje Rond
Als wij een Renault Laguna mochten kiezen, doe ons deze dan maar: een knetterend blauwe van de derde generatie met de allerdikste diesel en dan de GT-uitvoering met vierwielbesturing. Nu alleen nog eens kijken of de kilometerstand van een half miljoen misschien een punt is waarop de liefde kan bekoelen.
Lees verder

Auto Union 1000 Sp (1964) - In het Wild
We nemen een enorm hoge hoed af voor de auto die we hier voor ons hebben: een zo te zien werkelijk puntgave Auto Union 1000 Sp. Een bijzonder stukje Duitse autogeschiedenis.
Lees verder

Kia EV6: meer uitvoeringen, nieuwe opties
De elektrische Kia EV6 is voortaan in meer uitvoeringen te krijgen. Daarnaast geeft Kia de instapversie van zijn elektrische vlaggenschip een nieuwe naam. Goed nieuws: de vanafprijs van de Kia EV6 blijft onder de €45.000 en dat is in het kader van de aanschafsubsidie op elektrische auto's (SEPP) goed nieuws.
Lees verder

Facelift voor Jeep Renegade
De Jeep Renegade is inmiddels sinds 2014 in productie en dus heeft Stellantis besloten zijn inmiddels bijna acht jaar oude kleinste cross-over een facelift te geven. De vernieuwde Renegade blijft duidelijk als Renegade herkenbaar en krijgt onder meer een digitaal instrumentarium. Trek echter nog niet direct de portemonnee.
Lees verder

Skoda Enyaq Coupé iV geschetst
Skoda heeft een nieuwe carrosserievariant van de elektrische Enyaq iV in de ontwikkelingskamers staan. Het zal waarschijnlijk niemand verbazen dat dat geen extra ruime variant is, maar juist een versie met een sterker aflopende daklijn en dus minder hoofdruimte achterin.
Lees verder