woensdag 5 januari 2022

Rolls-Royce Phantom ontkomt niet aan facelift

AUTOWEEK
Rolls-Royce Phantom ontkomt niet aan facelift
Hoe adellijk je stand ook is, de tijd heeft vat op alles en iedereen. Ook de Rolls-Royce Phantom ontkomt dan ook niet aan een facelift om de boel na enkele jaren fris en fruitig te houden.
Lees verder

Occasionverkoop in 2021 iets teruggezakt
De verkoop van gebruikte auto's ging in 2020 als een trein en ook afgelopen jaar werden er veel occasions gesleten. Toch bleef 2021 nipt achter op het jaar daarvoor, ondanks de lange levertijden van nieuwe auto's.
Lees verder

Toyota voor het eerst grootste autofabrikant in VS
Toyota heeft een mooie mijlpaal te vieren. Het was het grootste autoconcern in de Verenigde Staten in 2021. Toyota verkocht er meer auto's dan General Motors en is de eerste niet Amerikaanse autofabrikant die de koppositie pakt.
Lees verder

Subsidiepot voor elektrische auto's al voor kwart leeg
Er is in twee dagen tijd voor zoveel elektrische auto's aankoopsubsidie aangevraagd dat al ruim een kwart van het totale potje van dit jaar is aangesproken.
Lees verder

Dit kost de Opel Astra Sports Tourer
Nog voordat Opel er zelf ruchtbaarheid aan geeft kan AutoWeek je de prijzen van de nieuwe Opel Astra Sports Tourer geven. De stationversie van de nieuwe Opel Astra heeft een vanafprijs van € 30.799 en is net als zijn hatchbackbroer ook als plug-in hybride beschikbaar.
Lees verder