zaterdag 1 januari 2022

Skoda Fabia - Back to Basics

AUTOWEEK
Skoda Fabia - Back to Basics
Skoda onthulde halverwege dit jaar de nieuwe Fabia. Qua design is het eerder een evolutie dan een revolutie ten opzichte van het vorige model, maar de B-segmenter van Skoda staat voortaan op het MQB-platform en groeide met enkele centimeters. Geldt het toegenomen formaat ook voor de standaarduitrusting? De configurator en prijslijst geven uitsluitsel.
Lees verder

De 10 belangrijkste elektrische auto's van 2022
In 2021 maakten we kennis met een enorme hoeveelheid elektrische nieuwkomers. Dat de stortvloed aan nieuws nog lang niet ten einde is, blijkt wel uit het feit dat we streng moesten selecteren om tot de tien belangrijkste elektrische nieuwkomers van 2022 te komen.
Lees verder

Redactie blikt vooruit op 2022 - Frank Jacobs
Na bijna twee jaar corona is een blik in de toekomst lastiger dan ooit. Een energiecrisis stak recent de kop op. Chiptekorten gooien product- maar vooral productieplanningen overhoop. Daardoor komen nieuwe modellen zomaar een halfjaar later op de markt. In onze jaarlijkse persoonlijke vooruitblikken zie je dat terug, met daarin niet alleen auto's. Vandaag aan het woord: Frank Jacobs.
Lees verder

De 10 belangrijkste nieuwe brandstofauto's van 2022
Eerder blikten we vooruit op de belangrijkste elektrische nieuwkomers die in 2022 worden verwacht. Die EV's worden steeds belangrijker, maar toch is er ook nog een heleboel nieuws mét een verbrandingsmotor op komst. Al is er wel steeds vaker óók een elektromotor aan boord...
Lees verder

De 10 belangrijkste sportieve auto's van 2022
Na de 10 belangrijkste elektrische nieuwkomers en de 10 belangrijkste brandstofauto's van 2022 is het tijd voor nog een categorie: de belangrijkste nieuwe sportievelingen. Die sportieve types vallen natuurlijk ook allemaal in een van de eerdere categorieën, maar er is meer dan genoeg nieuws voor een aparte lijst.
Lees verder