woensdag 26 januari 2022

Stellantis gaat bedrijfswagens leveren uit Rusland

AUTOWEEK
Stellantis gaat bedrijfswagens leveren uit Rusland
Vanwege de grote vraag naar bedrijfsauto's in West-Europa gaat Stellantis deze 'busjes' ook voor de West-Europese markt in Rusland bouwen. Dat begint met de middelgrote bestelbussen van Peugeot, Opel en Citroën.
Lees verder

BMW 8-serie vernieuwd: lichte wijzigingen
BMW neemt de scalpel ter hand en schaaft de 8-serie bij. Zowel het exterieur als interieur zijn onder handen genomen, maar je moet goed zoeken naar de verschillen.
Lees verder

BMW breidt aanbod 2-serie Coupé en 2-serie Active Tourer uit
BMW trekt een aardig blik nieuws open vandaag. Naast de bijgepunte 8-serie is er ook nieuws voor de 2-serie Coupé, 2-serie Active Tourer, 4-serie Gran Coupé en kleinere noviteiten voor enkele andere modellen.
Lees verder

Mercedes-Benz G-klasse onder het mes
De Mercedes-Benz G-klasse is ondanks een complete vernieuwing in 2018 nog altijd optisch in grote lijnen de terreinauto die eind jaren 70 op de markt verscheen. Daar gaat een ophanden zijnde facelift niet veel aan veranderen, maar toch zit er interessant nieuws in het vat.
Lees verder

Verkoop bedrijfsauto's EU gestegen in 2021
Het aantal bedrijfsauto's dat vorig jaar in de Europese Unie nieuw werd geregistreerd lag - in tegenstelling tot de verkoop van de personenauto's - het afgelopen jaar 9,6 procent hoger ten opzichte van 2020. Dat meldt de Europese branchevereniging ACEA. In Nederland steeg het aantal verkochte bedrijfsauto's met 12,5 procent.
Lees verder