dinsdag 25 januari 2022

Stuk A2 verdwenen uit Google Maps

AUTOWEEK
Stuk A2 verdwenen uit Google Maps
Een heel deel van snelweg A2 tussen Utrecht en Amsterdam is volgens Google Maps niet aanwezig. Wie op een deel van dat traject wil navigeren, krijgt enkel routes die via binnenwegen gaan.
Lees verder

Vanafprijs Mercedes-Benz EQS duikt onder de ton
Mercedes-Benz breidt de Nederlandse prijslijst van de EQS naar onder en naar boven uit met de EQS 350 en de AMG EQS 53 4Matic+. Met de marktintroductie van de EQS 350 daalt de vanafprijs van de elektrische rangetopper aanzienlijk.
Lees verder

Mini gaat klassiekers zelf elektrificeren
Klassieke Mini's ombouwen naar EV's: veel kleine bedrijfjes doen het al. Nu gaat Mini zelf met het idee aan de slag en geeft de oudjes een elektrisch hart met het Mini Recharged-programma. Hoeveel die conversie moet kosten, is niet bekend.
Lees verder

Dit lees je in AutoWeek 4
AutoWeek 4 ligt vanaf woensdag in de winkels of valt deze week bij je op de deurmat. In dit nummer onder meer de door velen geliefde Volvo XC40. In de DS 4 E-Tense heeft de Zweed een interessante uitdager gekregen en daarom testen we ze samen. Verder vertellen we je waarop je moet letten bij de aanschaf van een gebruikte Dacia Logan MCV en genieten we van twee generaties BMW M5 en Porsche Boxster.
Lees verder

Audi Q6 e-tron beter te zien
De Audi Q6 e-tron komt eraan. Dit nieuwe model in de elektrische reeks van Audi komt op het samen met Porsche ontwikkelde PPE-platform te staan. Doordat er weer wat laagjes camouflagemateriaal van een prototype zijn gepeld, ontstaat een beter beeld van hoe de SUV er definitief uit komt te zien.
Lees verder