donderdag 6 januari 2022

Tesla Model S met ruim 1.400 kilometer actieradius

AUTOWEEK
Tesla Model S met ruim 1.400 kilometer actieradius
Mercedes-Benz presenteerde met gepaste bombarie de Vision EQXX, een elektrisch studiemodel dat dik 1.000 kilometer ver komt op een lading. De Tesla Model S komt dankzij een experimenteel accupakket echter een flink stuk verder!
Lees verder

Turkse Togg: één miljoen auto's in 2030
Het Turkse Togg heeft de Consumer Electronics Show van Las Vegas als podium uitgekozen om zich uitvoerig op aan de wereld voor stellen. We maken kennis met een nieuwe concept-car en het merk doet er zijn toekomstplannen uit de doeken.
Lees verder

Dit is de elektrische Chevrolet Silverado EV
Wie zo'n vijf jaar geleden had gezegd dat grote Amerikaanse pick-ups als de Ford F-150, Ram 1500 en Chevrolet Silverado geheel elektrische aandrijflijnen zouden krijgen, werd ongetwijfeld schaamteloos uitgelachen. Anno 2022 liggen er heel andere kaarten op tafel. Dit is namelijk de volledig elektrische Chevrolet Silverado EV!
Lees verder

Chevrolet Equinox EV: van groot belang
De Silverado EV was Chevy's grootste klapper van de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas, maar het merk heeft nog een tweede interessante nieuwkomer. Dit is namelijk de Equinox EV, een compleet nieuwe compacte elektrische SUV die in 2023 op de Amerikaanse markt komt.
Lees verder

Cadillac InnerSpace: futuristische verwennerij
Cadillac is binnen General Motors het absolute luxemerk en dus kan het ook haast niet anders dan dat het merk tijdens de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas een stukje luxueuze hightech toekomstmuziek laat zien. In de vorm van deze InnerSpace Concept doet Cadillac dat dan ook.
Lees verder