dinsdag 18 januari 2022

Test: Audi Q5 Sportback

AUTOWEEK
Test: Audi Q5 Sportback
Opvallend: Audi voegt vier jaar na de introductie van de huidige Q5 nog een Sportback aan het gamma toe. De vraag is of het een toegevoegde waarde is.
Lees verder

Morgan overspoeld met nostalgie
Morgan Motor Company is een merk dat met zijn klassiek ogende modellen ten dele teert op nostalgische gevoelens. Die weemoedigheid wordt naar een hoger niveau gebracht met deze tot 62 stuks gelimiteerde Plus Four LM62.
Lees verder

Europese autoverkopen in 2021 verder onderuit
De verkoop van nieuwe auto's in de Europese Unie is afgelopen jaar nog verder ingezakt na een toch al dramatisch 2020. Dat blijkt uit cijfers van branchevereniging ACEA.
Lees verder

Mercedes-Benz E-klasse: S-klasse in maatje M
Bij Mercedes-Benz lijkt een permanente vernieuwingswind te waaien. De S- en C-klasse zijn niet lang geleden aan een volledig nieuwe generatie geholpen en binnenkort wordt de E-klasse in een nieuw jasje gestoken. Die nieuwe Mercedes-Benz E-klasse is op deze spionageplaten vanuit alle hoeken goed te zien.
Lees verder

MG wint enorm aan terrein in Europa
MG doet in Europa goede zaken. Het merk van het Chinese SAIC Motor heeft zijn verkopen vorig jaar met factor drie zien toenemen. In Nederland nam het aantal verkochte MG's vorig jaar echter af.
Lees verder