dinsdag 4 januari 2022

Toyota Hilux GR Sport: werkpaard met atletische ambities (2022)

AUTOFANS
Toyota Hilux GR Sport: werkpaard met atletische ambities (2022)
Taal Nederlands Toyota voorziet alweer één van zijn modellen van de gekende GR Sport-behandeling. De nieuwste en misschien wel meest onwaarschijnlijke patiënt komt in de vorm van de Hilux, een utilitaire pick-up.
Lees verder

Straf: Lexus geeft 10 jaar garantie op nieuwe én tweedehandswagens (2022)
Taal Nederlands Lexus grijpt de (virtuele) salonperiode aan om Lexus Relax te lanceren, een nieuwe formule waarbij auto's van het merk automatisch tot 10 jaar garantie krijgen. Opmerkelijk is dat ook tweedehandswagens in aanmerking komen. Ook al zijn ze voordien niet onderhouden in het officiële netwerk.
Lees verder

Mercedes-Benz Vision EQXX Concept: tot 1.000 km op één laadbeurt
Taal Nederlands Bij Mercedes hebben ze het doek getrokken van één van hun relevantste conceptcars ooit: de Vision EQXX. Deze ridder in de strijd voor EV-acceptatie moet tonen waartoe de elektrische auto in staat is, en dat doet hij verrassend genoeg niet door middel van een gigantisch accupakket.
Lees verder

Dit waren de 10 populairste automerken in België in 2021 (Spoiler: BMW staat op 1)
Taal Nederlands Het jaar 2021 is achter de bergen verdwenen waardoor we de balans kunnen opmaken: Hoe zat het met de Belgische autoverkoop in 2021? Wie waren de grote winnaars en de grote verliezers?
Lees verder

Geen mop: Sportwagenbouwer Spyker herrijst uit haar assen voor 2022!
Taal Nederlands Nederlandse sportwagenbouwer Spyker wil zich met de hulp van nieuw gevonden kapitaal terug op de markt zetten in 2022. Centraal moeten een reeks auto's staan met klassieke V8-motor. Moeder, Victor doet het weer!
Lees verder