donderdag 13 januari 2022

Toyota onthult twee nieuwe MPV's

AUTOWEEK
Toyota onthult twee nieuwe MPV's
Is de MPV dood? Welnee. Toyota trekt namelijk in een soepele beweging het doek van niet één, maar twee splinternieuwe MPV's. We maken digitaal kennis met de Noah en de Voxy, de een nog excentrieker dan de ander.
Lees verder

Renault Austral licht een tipje van de sluier op
Renault is er bijna klaar voor om de opvolger van de Kadjar voor te stellen. Die luistert naar de naam Austral en krijgen we nu op een schimmige plaat van de zijkant te zien.
Lees verder

Volvo XC60, S90, V90 en XC90 alleen nog als plug-in hybride
Volvo haalt de stofkam door het modellengamma en dat betekent dat er voor diverse modellen motorversies sneuvelen. De Volvo XC60 en alle modellen van de 90-serie zijn vanaf nu alleen nog met plug-in hybride aandrijflijnen te krijgen. Maar er wijzigt meer!
Lees verder

Ford Ranger Raptor laat meer van zichzelf zien
De gloednieuwe Ford Ranger werd eind november aan de wereld voorgesteld, maar het is nog altijd wachten op de Raptor-versie van de pick-up. Die schuift nu voorbij in een iets minder verhullend camouflagepakje dan de vorige keer.
Lees verder

Lexus IS F - Op de Rollenbank
Bij Lexus zijn het allemaal brave mensen met hun groene hybridetechniek en hun eerste stapjes op het gebied van EV's. Maar er was een tijd dat je daar deze IS F kon kopen. Dat is bepaald geen groen geval en met wat aanpassingen aan de uitlaat is dit exemplaar zelfs de schrik van de leefomgeving. Wij houden wel van een beetje burengerucht en laten hem los op de rollenbank.
Lees verder