vrijdag 21 januari 2022

Toyota Sequoia laat zich zien

AUTOWEEK
Toyota Sequoia laat zich zien
Sinds het najaar kennen we de geheel nieuwe Toyota Tundra. Toyota's Amerikaanse antwoord op 'trucks' als de Ford F-150 heeft traditioneel ook een SUV-broer, en die Toyota Sequoia laat zich nu zien.
Lees verder

Reeks kostbare klassiekers aangetroffen in overwoekerde tuin
De Britse Youtuber en TV-presentator Jonny Smith staat bekend om het ontdekken van opmerkelijke klassieke auto's. Onlangs stuitte hij op een verzameling klassiekers in een overwoekerde tuin in Cardiff, Wales. Daar zitten onder meer enkele bijzondere klassieke Porsches bij.
Lees verder

Renault wil Nissan niet langer 'volgen' in China
Renault heeft zich teruggetrokken uit de Chinese automarkt ten gunste van alliantiepartner Nissan. Daar lijkt CEO Luca de Meo echter niet langer achter te kunnen staan.
Lees verder

Mercedes-Benz in zee met Luminar voor autonoom rijden
Mercedes-Benz slaat de handen ineen met Luminar, een Amerikaans techbedrijf dat werkt aan lidar-technologie voor zelfrijdende auto's.
Lees verder

Hyundai Lantra - Facelift Friday
Nu Hyundai ons overspoelt met design-hoogtepuntjes als de Ioniq 5, is het wel zo leuk om eens terug te kijken op de periode waarin de Koreanen de visuele aansluiting op de wereldwijde smaak wellicht nog niets zo in de vingers hadden. Wij presenteren: de tweede generatie van de Lantra.
Lees verder