donderdag 13 januari 2022

Verkoop aanhangwagens door het dak

AUTOWEEK
Verkoop aanhangwagens door het dak
Terwijl het chiptekort de autoindustrie ook in 2022 nog in zijn greep houdt, schoot de verkoop van aanhangers naar recordhoogte. Dat meldt Nu.nl op basis van informatie van Bovag.
Lees verder

Test: Lexus UX300e
Lexus heeft relatief lang gewacht met het uitbrengen van een volledig elektrische auto. Nu het zover is, blijkt dat je er niet heel erg ver mee komt.
Lees verder

'Geen voorrang verlenen grootste oorzaak autoschade'
Het niet verlenen van voorrang blijkt met afstand de meest voorkomende oorzaak van schade. Dat meldt verzekeraar Diks op basis van gegevens die het samen met 112schade heeft verzameld.
Lees verder

Nieuwe BMW M2 Coupé van dichtbij
Je zou door het EV-geweld dat autofabrikanten tegenwoordig op autoland loslaat bijna vergeten dat er ook nog auto's met verbrandingsmotoren bestaan. In die categorie komt BMW dit jaar met een echte klapper: de BMW M2 Coupé. Op een nieuwe set spionagefoto's is die absolute koning van de 2-seriefamilie beter dan ooit te zien.
Lees verder

Dieselprijs op recordhoogte
Financieel leeglopen kan nu ook terwijl je je dieselauto vol tankt. De prijs van een liter diesel heeft namelijk een nieuw recordniveau bereikt. Dat blijkt uit gegevens van United Consumers.
Lees verder