woensdag 26 januari 2022

'Verkoopt BMW nu zo goed of Mercedes zo slecht?' - AutoWeek Podcast

AUTOWEEK
'Verkoopt BMW nu zo goed of Mercedes zo slecht?' - AutoWeek Podcast
Marco is weer terug en samen met Roy bespreekt hij het feit dat BMW zich het grootste premiummerk mag noemen. Het design slaat blijkbaar aan! Verder bespreken de mannen de nieuwe merken op de CES en komen de Volvo 850 R de Mercedes E55/63 AMG langs. Luisteren kan zoals altijd hieronder of via je eigen podcast app. Veel plezier!
Lees verder

Maserati Grecale in het rood de sneeuw in
Nu de introductie van de Maserati Grecale is uitgesteld, is het voor de Italianen zaak om de aandacht nog een paar maanden vast te houden. Dat gebeurt onder meer door de compacte SUV te tonen in een andere camouflageprint, en onder winterse omstandigheden.
Lees verder

Morgan-driewieler komt eind februari
Morgan schuift ons een klein brokje informatie toe over het geheel nieuwe, driewielige model dat eerder werd aangekondigd: een introductiedatum.
Lees verder

Test: Bentley Flying Spur Hybrid
In Bentleys grote elektrificatieprogramma is het nu tijd voor de Flying Spur Hybrid. We krijgen de plug-in hybride toplimousine keurig opgeladen mee. Maar wat als de accu leeg is, komen we dan nog wel een beetje uit voeten met een 416 pk V6? Luxeproblemen...
Lees verder

'Nederlandse' manier van uitstappen wordt verplicht in het VK
Automobilisten in het Verenigd Koninkrijk moeten vanaf komende zaterdag verplicht de 'Dutch Reach' toepassen. Wordt dat niet gedaan en leidt dat tot gevaarlijke situaties, dan kan er een fikse boete uitgedeeld worden.
Lees verder