dinsdag 11 januari 2022

Vinfast maakt prijzen VF 8 en VF 9 beken

AUTOZINE
Vinfast maakt prijzen VF 8 en VF 9 beken
Tijdens de VinFast Global EV Day op de Consumer Electronics Show (CES 2022) in Las Vegas, kondigde VinFast een nieuwe ontwikkelingsstrategie aan en onthulde het zijn complete modellengamma dat vijf segmenten beslaat. VinFast start ook de mogelijkheid om online een auto te reserveren, maakte de prijzen bekend voor zijn eerste twee EV-modellen: VF 8 en VF 9. Het kondigde tevens aan dat het blockchain-technologie?n zal toepassen om reserveringen, betalingen en, uiteindelijk, voertuigbezit te certificeren.
Lees verder

Sony introduceert prototype VISION-S 02
Op CES 2020 heeft Sony VISION-S aangekondigd. Het doel van VISION-S is om bij te dragen aan de evolutie van mobiliteit. Sony onthulde tevens een prototype van een voertuig op zijn stand. Om dit concept te demonstreren is het bedrijf in het najaar van 2020 gestart met testen op de openbare weg in Europa.
Lees verder

Audi R8 V10 RWD nu bestelbaar
Met de nieuwe R8 V10 performance RWD-modellen focust Audi op puur rijplezier. In zowel de Coup?- als de Spyder-uitvoering staat de combinatie van achterwielaandrijving en de 419 kW/570 pk sterke V10 voor sportieve prestaties. De nieuwe R8 RWD-modellen zijn inmiddels te bestellen bij de Audi-dealer, vanaf 236.168 euro.
Lees verder

Nieuwe uitvoeringen voor Kia EV6
De Kia EV6 is in het nieuwe jaar extra bereikbaar en divers. Voor particulieren is met name de EV6 Air met SEPP-subsidie interessant, terwijl de nieuwe Plus 58 kWh en veelgevraagde nieuwe opties het aanbod verder verbreden.
Lees verder

Rij-impressie: Seat Arona
Toen Seat in 2017 de nieuwe Ibiza introduceerde, volgde kort daarna ook een variant: de Arona. Deze op de Ibiza gebaseerde SUV is bedoeld als meer avontuurlijke en functionele versie. Het avontuurtje bleek een succes, want inmiddels verkoopt Seat evenveel Arona's als Ibiza's. Daarom is de Arona nu vernieuwd voor modeljaar 2022.
Lees verder