woensdag 5 januari 2022

Volledig digitale persconferentie BMW Group tijdens Consumer Electronics Show (CES) 2022.

BMW GROUP
Volledig digitale persconferentie BMW Group tijdens Consumer Electronics Show (CES) 2022.
Vanwege de pandemie zal BMW Group alle geplande media-activiteiten op de CES verplaatsen naar een volledig digitaal programma dat vanuit Duitsland wordt gestreamd. Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.
Lees verder

BMW Motorrad voor 12e jaar op rij marktleider in Nederland.
BMW Motorrad heeft 2021 op overtuigende wijze als overall marktleider in Nederland afgesloten. Het aantal registraties kwam uit op 2389. Het marktaandeel is afgelopen jaar uitgekomen op 15.58%. Het succes is te danken aan een verder uitgebreid modellengamma, met onder meer de introductie van drie nieuwe varianten van de BMW R 18 en de M 1000 RR. In de eerste helft van 2021 heeft BMW Motorrad bijna elke maand een nieuw of vernieuwd model geïntroduceerd.
Lees verder

BMW wederom aan kop in Nederland.
BMW behoudt grote afstand tot concurrentie in premium segment +++ BMW en MINI presteerden beide beter dan premium segment +++ Ruim 39% van BMW en MINI verkopen ge├źlektrificeerd +++ BMW iX3 best verkochte elektrische model in premium segment +++ Grote 'elektrische' ambities voor 2022 +++ BMW Motorrad voor de twaalfde keer op rij marktleider.
Lees verder

De nieuwe BMW iX M60.
Het beste van drie werelden: i, X en M.
Lees verder

BMW Theatre Screen brengt de bioscoopervaring in de auto.
+++ BMW toont preview van in-car entertainment van de toekomst op CES 2022 +++ Theater modus verandert auto in bioscoopzaal +++ BMW Theatre Screen met Amazon Fire TV ingebouwd +++ 31-inch ultra-breed scherm met resolutie tot 8k +++ Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.
Lees verder