woensdag 19 januari 2022

Weblog: Weblog - Maatje kleiner graag!

AUTOWEEK
Weblog: Weblog - Maatje kleiner graag!
Staat dat daar allemaal dicht op een kluitje, dan valt pas op hoe groot die auto's zijn. Ik met die BMW-reus op de eerste plaats natuurlijk, maar ook de stekkermiddenklassers om me heen gaan alle perken te buiten. Kia EV6: lengte 4.68, breedte 1.88. Ioniq 5: 4.63 bij 1.89. De Volkswagen ID.4 valt nog mee met 4.58 bij 1.85. Skoda Enyaq: 4.65 bij 1.88. Ford Mustang Mach-e: 4.71 bij 1.88, spiegels niet inbegrepen. Leuk, die dikke bakken? Op een compleet bezet laadstation – en dat zijn ze steeds ...
Lees verder

Porsche viert 50 jaar Porsche Design met gelimiteerde 911 Targa
Porsche Design bestaat dit jaar 50 jaar en daar staat Porsche bij stil met een in gelimiteerde oplage gebouwde 911 Targa 4 GTS. Ook een 911 Targa uit het 'geboortejaar' van Porsche Design is voor de gelegenheid speciaal uitgedost.
Lees verder

Porsche Taycan Sport Turismo krijgt vier nieuwe motorversies
Aan derivaten en uitvoeringen geen gebrek in het modellengamma van Porsche. Ditmaal wordt de Taycan-familie fors uitgebreid. De eind vorig jaar als GTS geïntroduceerde Taycan Sport Turismo is straks ook in vier andere motorversies.
Lees verder

Wegenbelasting in zes provincies verhoogd
Zes provincies hebben met ingang van dit jaar de wegenbelasting met 1 tot enkele procenten verhoogd. Het gaat om Zuid-Holland, Gelderland, Flevoland, Noord-Brabant, Groningen en Utrecht, meldt het CBS woensdag.
Lees verder

Dacia Spring blijkt schot in de roos
De Dacia Spring is op dit moment de goedkoopste elektrische auto die je in Europa kunt kopen. De auto is nog geen vol jaar of de markt of hij heeft zich al een prominente plek weten toe te eigenen in de Dacia-verkopen.
Lees verder