vrijdag 18 februari 2022

'Altijd een M440i boven een i4 eDrive40' - AutoWeek Podcast

AUTOWEEK
'Altijd een M440i boven een i4 eDrive40' - AutoWeek Podcast
Deze week in de Uitlaat gaan de mannen in op de komst van de nieuwe Audi A8, en ze blikken terug op de dubbeltest tussen de BMW i4 en de Tesla Model 3. Verder komen de Clio RS en de Audi RS7 aan bod. Luisteren kan zoals altijd hieronder, veel plezier!
Lees verder

RML bouwt eerste exemplaar Short Wheelbase
De Britse RML Group heeft het eerste exemplaar van zijn eigen auto gebouwd: de Short Wheelbase. Deze Singer-achtige creatie op basis van de Ferrari 275 GTB ondergaat nu een intensief testprogramma. Dit jaar wil het bedrijf de eerste auto's al gaan leveren aan klanten.
Lees verder

Renault Megane E-Tech Electric vs Volkswagen ID3 - dubbeltest
Met de Megane E-Tech Electric heeft Renault voor het eerst een elektrische middenklasse hatchback. Is dit het Franse antwoord op de Volkswagen ID.3? We zoeken het uit in een direct vergelijk.
Lees verder

Extreme H aangekondigd: raceklasse met waterstofauto's
Er komt over een paar jaar een opvallende nieuwe raceklasse bij: Extreme H. Het wordt een broertje van de Extreme E, een kampioenschap waarbij elektrisch aangedreven offroaders het tegen elkaar opnemen in de meest ruige gebieden ter wereld. Bij Extreme H maakt het accupakket plaats voor een brandstofcel.
Lees verder

Citroën AX (1992) - Liefhebber Gezocht
Op zoek naar een leuk sturende, redelijk vlotte en bovendien zeldzame auto? Dan is deze Citroën AX GT wellicht een kijkje waard! Een lekker sportief uitgevoerde versie van een auto die je vrijwel nooit meer ziet.
Lees verder