Doorgaan naar hoofdcontent

'Autorijden echt niet meer te betalen voor jongeren'

AUTOWEEK
'Autorijden echt niet meer te betalen voor jongeren'
Autorijden is bepaald geen goedkoop verhaal in Nederland, maar al helemaal niet als je jong bent. De grootste boosdoener is in dat geval de autoverzekering. Geld.nl becijferde wat jongeren gemiddeld aan zo'n verzekering kwijt zijn.
Lees verder

Volkswagen opnieuw in conflict met vakbonden
Volkswagen ligt opnieuw overhoop met de vakbonden. Het schrappen van de nachtdiensten door het chiptekort vormt de aanleiding van de discussie. Voor het komende jaar voorziet de autofabrikant uit Wolfsburg een 'volatiele situatie' met betrekking tot de toelevering van microchips.
Lees verder

Audi laat compacte modellen voor wat het is
Audi wil in de toekomst meer geld verdienen met luxe auto's en kleinere instapmodellen uit productie halen. Audi besloot eerder al de A1 niet meer te bouwen, maar er komt ook geen opvolger van de Audi Q2, zegt topman Markus Duesmann in een interview met het Duitse Handelsblatt.
Lees verder

Skoda blaast 1100 OHC Coupé nieuw leven in
Skoda klust behoorlijk aan zijn erfgoed. Om het 120-jarige bestaan van Skoda Motorsport te vieren, sloegen werknemers van het Skoda-museum en de prototypeafdeling van het merk de handen ineen om de 1100 OHC Coupé te reconstrueren. Daarvoor moesten zij verschillende overgebleven onderdelen bij elkaar brengen.
Lees verder

Ford Scorpio (1993) - In het Wild
Als een auto pas net in Nederland is en bijna direct op het AutoWeek-forum opduikt, weet je dat het iets bijzonders is. Deze Ford Scorpio verblijdt ons sinds enkele maanden met zijn aanwezigheid in Nederland.
Lees verder