Doorgaan naar hoofdcontent

Autotest: Audi RS3 Limousine

AUTOZINE
Autotest: Audi RS3 Limousine
Tradities, daarvan zijn er genoeg bij Audi! Zo is de A3 altijd beschikbaar in een extra lange versie genaamd "A3 Limousine". En iedere A3 kent de extra sportieve "S3" en "RS3" versie. Tenslotte heeft Audi een lange traditie met vijfcilinder motoren in de sportieve modellen. Kortom: hier is de Audi RS3 Limousine.
Lees verder

Volvo succesvol bij onderzoek EcoVadis
Volvo heeft voor het vierde jaar op rij de hoogste rating voor zijn duurzaamheidsprestaties gekregen van EcoVadis, een leverancier van duurzaamheidsbeoordelingen voor bedrijven. Hiermee wordt Volvos positie als een van de meest duurzaam geori?nteerde ondernemingen in de auto-industrie bevestigd.
Lees verder

Opel prijst Astra L Sports Tourer
Opel opent de orderboeken van de volledig nieuwe Astra Sports Tourer. De stationwagenvariant van de zesde generatie Opel Astra is te bestellen met keuze uit vijf motorvarianten en zes uitrustingsniveaus. De consumentenprijzen beginnen bij 29.749 euro voor de 81 kW (110 pk) sterke 1.2 Turbo in de uitvoering Business Edition. De private leaseprijzen beginnen bij 445 euro voor genoemde benzinevariant en 489 euro voor de Astra Sports Tourer Plug-in Hybrid (Opel Private Lease, op basis van 60 maanden/10.000 km/jaar). Het leasetarief voor de Plug-in Hybrid uitvoering begint bij 459 euro.
Lees verder

Vernieuwde Citroen C5 AirCross vanaf mei
In mei verschijnt de gefacelifte C5 Aircross, die luxer en moderner is dan voorheen. De vernieuwde Citro?n C5 Aircross wordt leverbaar in vijf uitvoeringen.
Lees verder

Polestar 5 aangekondigd
Polestar verwacht in 2024 de Polestar 5, een elektrische performance 4-deurs GT te lanceren. De Polestar 5 is de productieversie van de Polestar Precept, de manifest-conceptauto die Polestar in 2020 uitbracht en die de toekomstvisie van het merk op het gebied van design, technologie en duurzaamheid laat zien. Polestar wil met elk nieuw model de klimaatimpact verder verminderen en streeft ernaar om tegen 2030 een volledig klimaatneutrale auto te gaan produceren.
Lees verder