Doorgaan naar hoofdcontent

Bedrijfswagenverkoop Europese Unie ingezakt

AUTOWEEK
Bedrijfswagenverkoop Europese Unie ingezakt
Er zijn in januari fors minder nieuwe bedrijfswagens in de Europese Unie geregistreerd dan in dezelfde maand vorig jaar. Dat meldt de European Automobile Manufacturers Association (ACEA). Het inzakken van de verkopen houdt mogelijk verband met het zich maar voortslepende chiptekort.
Lees verder

Morgan Super 3: nieuwe 3 Wheeler met Ford-hart
Morgan heeft de opvolger van misschien wel zijn meest markante model gepresenteerd. De eigenzinnige 3 Wheeler maakt plaats voor de Super 3, een moderner ogende maar nog altijd met klassiek design overgoten driewieler met een driecilinder van Ford als krachtcentrale.
Lees verder

Skoda Enyaq Coupé RS iV: elektrische topversie vanaf net geen 60 mille
Skoda breidt het leveringsgamma van de Enyaq dit jaar uit met de Enyaq Coupé iV, de versie met sterker aflopende daklijn waar ook een sportieve RS-topversie van komt. Het is die Enyaq Coupé RS iV waar Skoda nu de prijzen van vrijgeeft.
Lees verder

Faraday Future onthult productierijpe FF 91
Het was alweer een tijdje stil rond het ambitieuze Amerikaanse Faraday Future, maar nu is er een grote mijlpaal bereikt: de eerste productierijpe FF 91 is van de band gerold in Californië.
Lees verder

Mercedes-Benz boekt flink meer winst ondanks chiptekort
Mercedes-Benz heeft afgelopen jaar ondanks het wereldwijde chiptekort meer omzet en winst geboekt door zich meer te richten op duurdere modellen. De operationele winst verdubbelde ruim.
Lees verder