donderdag 3 februari 2022

BMW 8-Serie aangepast voor modeljaar 22

AUTOZINE
BMW 8-Serie aangepast voor modeljaar 22
De BMW 8-Serie is aangepast voor modeljaar 2022. Met onder meer aanpassingen aan het exterieur- en interieurdesign heeft BMW zijn luxe sportautos op talrijke punten verder ontwikkeld.
Lees verder

Mazda maakt prijzen Mazda2 Hybrid bekend
De Mazda2 is er voortaan ook als hybride. De Mazda2 Hybrid is verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen (Pure, Agile en Select) en staat vanaf begin maart in de Nederlandse showrooms voor prijzen die beginnen bij 22.890 euro inclusief kosten rijklaar maken. De nieuwe Mazda2 Hybrid is het jongste product van een samenwerking tussen Mazda en Toyota.
Lees verder

Opel Manta ElektroMOD wint Festival 2022
De jury van het Festival Automobile International twijfelde niet. De Opel Manta GSe ElektroMOD trekt de aandacht als een historische stijlicoon in een nieuw, innovatief jasje. Zo stelt de jury vast. De twaalf experts op gebied van autosport, architectuur, mode, design, cultuur en media beschreven de Opel Manta GSe ElektroMOD tijdens de Grand Prix du Festival als een succesvolle herinterpretatie van modellen van vroeger. Dit toont aan dat de Manta GSe ElektroMOD niet zomaar een klassiek model is dat weer tot leven is gewekt.
Lees verder

Skoda onthult ENYAQ Coupe RS
Skoda breidt het aanbod van elektrische autos uit met de ENYAQ COUP? iV. De bijzonder gelijnde nieuweling wordt ook direct leverbaar als sportieve RS-uitvoering. Met een Cw-waarde van 0,234 is de ENYAQ COUP? iV gestroomlijnder dan de ENYAQ iV SUV. Mede hierdoor is in theorie een maximale actieradius van 545 km mogelijk. Er is ruimte voor vijf personen en de bagageruimte heeft een inhoud van 570 liter. Er is keuze uit twee accupakketten, vier vermogensvarianten (van 132 kW tot 220 kW voor de RS) en achter- en vierwielaandrijving.
Lees verder

Autotest: Fiat 500 Electric 3+1
De nieuwe Fiat 500 biedt de keuze uit slechts één motor; het is altijd een elektrische auto. De Fiat 500 Electric biedt echter de keuze uit drie koetswerken! Hij is er als hatchback, cabriolet en in een versie met een extra zijdeurtje genaamd "3+1". Wat is het nut van dat zijdeurtje? En welke van de drie is de beste?
Lees verder