Doorgaan naar hoofdcontent

Brandstofdebat: hybride nu populairder dan diesel in Europa

AUTOFANS
Brandstofdebat: hybride nu populairder dan diesel in Europa
Taal Nederlands De Europese inschrijvingscijfers voor 2021 zijn binnen, en die zetten de gewoonlijke tendens verder. Zo blijft de verbrandingsmotor koning maar krijgt de auto met benzine en — vooral — dieselmotor steeds meer concurrentie van exemplaren met elektrohulp.
Lees verder

Gentse LEZ "discriminerend" tegenover oldtimers, aldus Raad van State
Taal Nederlands Er klinkt alweer kritiek op een lage-emissiezone, al komt die deze keer wel uit heel officiƫle hoek. De Raad van State heeft namelijk de regelgeving van de Gentse LEZ omtrent oldtimers verworpen. Volgens hen zijn delen van de toelatingsvoorwaarden te willekeurig gekozen.
Lees verder

Maserati zet raceverleden in de verf met MC Editions (2022)
Taal Nederlands Als je een Maserati ziet, dan zou die je volgens de constructeur meteen moeten doen denken aan de roemrijke racegeschiedenis van het merk. Deze MC Editions willen dat sentiment al helemaal opwekken, met hun krachtige V8-motoren en exclusieve lakkleuren.
Lees verder

Verkoopcijfers luxemerken: ook voor Ferrari was 2021 recordjaar
Taal Nederlands Beter laat dan nooit: ook Ferrari komt naar buiten met recordcijfers voor het jaar 2021. Daarmee voegt de Italiaanse constructeur bij een hele schare aan premiummerken voor wie vorig jaar allesbehalve een crisisjaar was… Al doet Ferrari dat wel zonder de eeuwige troefkaart: een SUV.
Lees verder

5 dingen die je moet weten over de nieuwe Kia Sportage
Taal Nederlands Kia stelde onlangs de nieuwe Sportage voor, de vijfde generatie alweer. In afwachting van een rijtest zoeken wij vijf weetjes op die de nieuwe Sportage interessant maken.
Lees verder