Doorgaan naar hoofdcontent

Cadillac STS - Op de rollenbank

AUTOWEEK
Cadillac STS - Op de rollenbank
Als je iemand uitnodigt om met zijn auto naar Op de Rollenbank te komen, is het altijd maar de vraag welke persoon je uiteindelijk voor je krijgt. Toen we ons oog lieten vallen op deze oude herensloep, hadden we niet gedacht dat de eigenaar een twintigjarige zou zijn. Eens kijken hoe deze Amerikaanse V8 scoort op de vermogenstest.
Lees verder

Staatssecretaris: 'Laadprijzen EV's moeten transparanter'
Staatssecretaris Vivianne Heijnen van Infrastructuur en Waterstaat roept laadexploitanten die de duidelijkheid van hun laadprijs nog niet goed hebben geregeld op om daar werk van te maken. Dat laat ze in een reactie op vragen van AutoWeek weten. Heijnen wil dat de laadprijzen op termijn net zo transparant zijn 'als de prijs van een pak melk in de supermarkt'. Volgens de staatssecretaris zit er op dat gebied wel schot in de zaak.
Lees verder

Mercedes-Benz eSprinter - Test
Eén van de kenmerken van de Mercedes-Benz Sprinter is de enorme keuze uit carrosserievarianten, van bescheiden tot enorm. Bij de elektrische versie is de keuze beperkt tot één enkel model. Weet die de hoge verwachtingen die nu eenmaal met de naam Sprinter verbonden zijn waar te maken?
Lees verder

Porsche verdrievoudigt online verkopen
Belangrijk nieuws voor trendwatchers: Porsche verkocht in 2021 driemaal zoveel auto's via internet als in 2020. Ook belangrijk: het zijn er nog steeds niet veel.
Lees verder

Subsidiepot EV's nog meer dan halfvol
De subsidiepot voor het kopen of leasen van een nieuwe of tweedehands EV, de Subsidie Elektrische Personenauto's Particulieren (SEPP), is precies een maand na de opening van het loket nog voor meer dan de helft gevuld. Dat blijkt uit nieuwe cijfers van de RVO, die de subsidiepot in beheer heeft. Tot op heden is voor €37,2 miljoen aan aanvragen gedaan, terwijl in totaal €91,4 miljoen aan subsidie beschikbaar staat.
Lees verder