maandag 14 februari 2022

Casio brengt Nissan Nismo horloge uit

AUTOZINE
Casio brengt Nissan Nismo horloge uit
Casio kondigt de nieuwste toevoeging aan de EDIFICE-lijn van high-performance metalen horloges aan, gebaseerd op het concept van snelheid en intelligentie. De EDIFICE NISMO Limited Edition EQS-930NIS is een speciaal model met beperkte oplage dat is gemaakt in samenwerking met NISMO, een dochteronderneming van Nissan Motor Co., Ltd. die zich bezighoudt met motorsportactiviteiten.
Lees verder

Peugeot e-Rifter tijdelijk als Road Trip
De Peugeot e-Rifter is tijdelijk leverbaar in een speciale Road Trip-uitvoering. De e-Rifter is een elektrisch aangedreven gezinsauto met een theoretisch bereik van 280 km. De Road Trip versie voegt daar een rijkere standaarduitrusting tegen een gunstige prijs aan toe.
Lees verder

Kia succesvol in J.D. Power onderzoek 22
Kia staat aan de top van de Amerikaanse J.D. Power 2022 Vehicle Dependability Study (VDS) als algemene leider van alle belangrijke automerken (volume en luxe). De Kia Sorento is uitgeroepen tot de beste auto in de categorie Upper Midsize SUV van het jaarlijkse betrouwbaarheidsonderzoek.
Lees verder

Volkswagen ID. Buzz bezoekt Nederland
In aanloop naar zijn offici?le wereldpremi?re op 9 maart 2022 is de Volkswagen ID. Buzz on tour in Europa om meters te maken. Een gecamoufleerd prototype van de volledig elektrisch aangedreven bus doet momenteel een groot aantal Europese steden aan. Deze week was het de beurt aan Amsterdam.
Lees verder

Lexus toont details van EV sportwagen
Lexus heeft nieuwe fotos vrijgegeven van de toekomstige batterij-elektrische sportwagen. Het model werd voor het eerst onthuld op 14 december 2021 in de aankondiging van Akio Toyoda, topman van Lexus en CEO van Toyota Motor Corporation, waarbij een groot aantal elektrische voertuigen werd getoond.
Lees verder