Doorgaan naar hoofdcontent

Citroën DS (1972) - In het Wild

AUTOWEEK
Citroën DS (1972) - In het Wild
De Citroën DS is echt zo'n klassieker die je ondanks zijn leeftijd nog lange tijd best regelmatig tegen kon komen. Inmiddels laten de 'snoeken' zich wat minder vaak zien en zijn het vooral brandschone, puntgave (gerestaureerde) exemplaren die nog overgebleven zijn. Deze zwarte lijkt echter wat minder last van smetvrees te hebben.
Lees verder

Fiat E-Ducato - Rijtest
De Fiat E-Ducato maakt duidelijk hoe groot het verschil is tussen een elektrische bestelauto die af fabriek zo wordt geleverd of die - zoals zijn schijnbaar identieke broeders van Peugeot, Citroën en inmiddels Opel - naderhand worden omgebouwd. Alles is beter, luidt de eenvoudige conclusie.
Lees verder

Ford: geen plannen om EV-activiteiten af te splitsen
Ford heeft geen plannen om een EV-tak los te weken van zijn overige activiteiten. Dat is opvallend, want eerder werd er juist gefluisterd dat het Amerikaanse merk dit wel van plan was.
Lees verder

BMW laat M4 'CSL' kort zien
BMW werkt aan een extra heftige versie van de M4. Eerder was die M4 'CSL', zoals het model mogelijk gaat heten, al op spionageplaten te zien. Nu laat BMW het model zelf ongecamoufleerd voorbij flitsen in een filmpje ter ere van het 50-jarige bestaan van BMW M.
Lees verder

Tweede testdag F1: Ferrari snelste, probleem bij Red Bull
De tweede dag van de F1-wintertest in Barcelona zit erop. Ferrari-coureur Charles Leclerc klokte de snelste tijd, Red Bull Racing had een wat moeizame dag vanwege problemen met de auto.
Lees verder