Doorgaan naar hoofdcontent

Citroën Type HG (2021) - In het Wild

AUTOWEEK
Citroën Type HG (2021) - In het Wild
In de rubriek 'In het Wild' komen doorgaans geen gloednieuwe auto's voorbij, maar voor deze Citroën ë-Jumpy maken we graag een uitzondering. Dit is namelijk niet zomaar een doorsnee exemplaar, maar een door carrosseriebouwer FC Automobili omgebouwde 'Type HG': een moderne incarnatie van de Citroën HY. Een zeldzaamheid dus!
Lees verder

Renault stopt eind maart met Talisman, Scénic en Espace volgen
Renaults EV-plannen verdringen een aantal andere modellen uit het wereldwijde aanbod. Dat begint in maart met de Talisman, maar zal daarna ook gelden voor de Scénic en uiteindelijk de Espace.
Lees verder

Achteruitkijkspiegel - 'Waar is de recuperatie-wipschakelaar?'
Marco belt vanuit de Kia EV6 met Frank om de week door te nemen. Wat bezielt Aston Martin met de DBX707? Waarom komt Skoda met een coupé-versie van de Enyaq terwijl ze hun gamma juist willen vereenvoudigen en hoe zit het met de zwanenzang van de ooit zo populaire diesels?
Lees verder

Land Rover Range Rover - Back to Basics
Land Rover maakte deze week de tamelijk omvangrijke prijslijst van de nieuwe Range Rover bekend. De SUV is leverbaar in tal van varianten, waarbij de prijs als je even niet oplet al snel boven de twee ton in euro's uit kan komen. Als je gaat voor de 'goedkoopste' uitvoering op de prijslijst, hoef je je echter ook absoluut niet te schamen.
Lees verder

Koopwijzer - Dit moet je weten over de Dacia Logan MCV
Je koopt een Dacia niet voor het imago. Je koopt hem voor zijn value for money. Het liefst op lpg en in de geliefde Stepway-uitvoering. Een verstandige keuze? De koopwijzer brengt uitkomst.
Lees verder