Doorgaan naar hoofdcontent

Dit lees je in AutoWeek 7

AUTOWEEK
Dit lees je in AutoWeek 7
AutoWeek 7 ligt vanaf woensdag in de winkel of valt deze week op je deurmat. Deze week kun je onder meer een dubbeltest tussen twee behoorlijk verschillende EV's verwachten, maar ook een eerste rijtest met de Dacia Jogger, een reportage over iemand met een Chevrolet HHR en een Klokje Rond met een (bijna) miljonair.
Lees verder

Elektrische Mercedes EQE SUV als AMG-knaller
Het AMG-label van Mercedes-Benz gaat prima samen met geëlektrificeerde en volledig elektrische modellen. De op stapel staande Mercedes-Benz EQE SUV krijgt dan ook gewoon een knalharde AMG-versie en het is die elektrische sport-SUV die je op deze spionagefoto's behoorlijk goed kunt zien.
Lees verder

Ora 03 Cat: elektrisch met een vleugje Porsche
Great Wall brengt zijn eigenwijze merk Ora samen met het nuchterder ingestelde Wey naar Europa. De 03 Cat is een van de elektrische modellen die Europees asfalt onder zijn wielen krijgt. Vandaag kunnen we je die elektrische nieuwkomer in productietrim laten zien.
Lees verder

'Klimaatneutrale' auto Fisker Pear te reserveren
Fisker heeft grootste plannen met zijn elektrische SUV Ocean, maar de ambities van het bedrijf van Henrik Fisker gaan verder. Het merk vindt zich de duurzaamste autofabrikant ter wereld en brengt derhalve in 2024 naar eigen zeggen de volledig klimaatneutrale Pear op de markt. Die Pear is nu al online te reserveren.
Lees verder

Eerste prijzen gefacelifte Citroën C5 Aircross bekend
Citroën presenteerde begin dit jaar de gefacelifte C5 Aircross. Het voormalige topmodel van Citroën werd behoorlijk opgefrist en nu weten we ook wat je er voortaan voor neer moet leggen.
Lees verder