Doorgaan naar hoofdcontent

Elfendertig Tonale-teasers: dit toonde Alfa Romeo al van zijn nieuwe SUV

AUTOFANS
Elfendertig Tonale-teasers: dit toonde Alfa Romeo al van zijn nieuwe SUV
Taal Nederlands Alfa Romeo maakt zich op voor de lancering van zijn nieuwe, compacte SUV. Dat doen de Italianen traditiegetrouw met zo'n storm aan teasers dat we ze stiekem niet allemaal bijgehouden hebben. Bij deze halen we de schade in en zetten we ze allemaal op een rijtje.
Lees verder

Hoe BMW inzet op duurzaamheid en circulariteit
Taal Nederlands Bij BMW vinden ze dat auto's bouwen meer dan alleen maar wat plaatstaal in elkaar schroeven is. De Duitse constructeur kijkt veel breder dan dat en wil ook voor en na de productie een impact hebben op onze maatschappij. Dat doen ze door duurzaamheid hoog in het vaandel te dragen.
Lees verder

Mercedes-AMG GT 63 S E Performance: power-plug-in heeft een prijs (2022)
Taal Nederlands Het is zover: zij die graag de krachtigste productie-Mercedes ooit in hun garage willen parkeren, weten nu hoeveel ze daarvoor moeten neertellen. Al rekenen ze daar wel best nog de kleine meerprijs voor een laadpaal bij, want dit monster is een plug-inhybride.
Lees verder

Volvo's nieuwe batterijfabriek opent deuren in 2025
Taal Nederlands Volvo maakt het eindelijk officieel: de constructeur gaat zijn eigen batterijfabriek bouwen. Die komt in thuishaven Göteborg te liggen en moet er zo'n 3.000 extra jobs garanderen. Samen met partner Northvolt wil Volvo zo jaarlijks genoeg accu's voor een half miljoen auto's produceren.
Lees verder

Saloncondities BMW (2022)
Taal Nederlands Vind hier een overzicht van de saloncondities bij BMW.
Lees verder