Doorgaan naar hoofdcontent

Fabia ‘Monte Carlo’: Skoda plaagt met sportieve(re) aankleding

AUTOFANS
Fabia 'Monte Carlo': Skoda plaagt met sportieve(re) aankleding
Taal Nederlands Skoda heeft een aantal schetsen de wereld in gestuurd van zijn nieuwe Fabia in een strak trainingspak. De versie zal onder de noemer 'Monte Carlo' op de markt gebracht worden en belooft vooral op visueel vlak een sportiever sausje over het model te gieten.
Lees verder

Rolls Royce's mascotte krijgt facelift voor betere aerodynamica (2022)
Taal Nederlands Om auto's — en vooral elektrische auto's — zo efficiënt mogelijk te maken moet hun koetswerk zo glad als een aal zijn. Dat weten ze ook bij Rolls-Royce, al nemen ze daarom nog geen afscheid van hun mascotte op de motorkap. De 'Spirit of Ecstasy' wordt wel strakgetrokken voor minder luchtweerstand.
Lees verder

Saloncondities Suzuki (2022)
Taal Nederlands Vind hier een overzicht van de saloncondities bij Suzuki.
Lees verder

EU wil verbruik en uitstoot plug-inhybrides nauwkeuriger meten
Taal Nederlands Het debat omtrent de verbruiks- en uitstootcijfers van plug-inhybrides krijgt een officieel staartje. De Europese Unie is namelijk van plan om de meetmethode voor de impact van stekkerhybrides grondig te hervormen. Daarbij zouden ook data uit de praktijk een rol gaan spelen.
Lees verder

Ssangyong lanceert Korando e-Motion op de Belgische markt
Taal Nederlands Geen fysiek autosalon dit jaar, maar dat weerhoudt Ssangyong er niet van om een nieuw model op onze markt te lanceren. De Korando ken je al, sinds begin dit jaar krijgt hij ook een elektrische variant.
Lees verder