Doorgaan naar hoofdcontent

Facelift op stapel voor BMW X6

AUTOWEEK
Facelift op stapel voor BMW X6
De huidige BMW X6 wordt dit jaar drie jaar oud en dat betekent we uiterlijk volgend jaar een gefacelifte versie van het model kunnen verwachten. Die optisch bijgewerkte BMW X6 kunnen we je nu voor het eerst laten zien.
Lees verder

BMW M4 naar hoger plan getild door AC Schnitzer
AC Schnitzer heeft traditiegetrouw de BMW M4 weer eens bij de kladden gepakt en er een flinke dosis extra vermogen aan gegeven. Ook is de M4 Cabrio uiterlijk op verschillende punten geüpgraded door de Duitse tuner.
Lees verder

Rusland en Oekraïne: de automobielindustrie
Vladimir Poetin shoqueert vandaag de wereld door zijn neus in de binnenlandse aangelegenheden van Oekraïne te steken. Voor ons aanleiding om eens rond te neuzen in de automobielindustrie van Rusland. Wie daarbij nog aan alleen wat brakke Lada's denkt, vergist zich: Rusland is een serieuze speler op de wereldmarkt. En wist je dat in Oekraïne ook auto's worden gebouwd, zij het in bescheiden aantallen?
Lees verder

'Renault's nieuwe elektrische SUV gaat Scénic heten'
Renault komt op den duur met een elektrische SUV die de strijd aan zal gaan met auto's als de Volkswagen ID4 en Nissan Ariya. Die krijgt de bekende Scénic-naam op zich gedrukt, verneemt AutoExpress van Renault.
Lees verder

Aston Martin Vantage opnieuw in actie als safety car in F1
Aston Martin levert ook komend Formule 1-seizoen weer een deel van de races de safety car. De Vantage bekleedt die rol 12 raceweekenden en ook is de DBX er weer bij als de 'medical car'.
Lees verder